The Weeknd е един от най-известните изпълнители в музикалните класации през последните

...
The Weeknd е един от най-известните изпълнители в музикалните класации през последните
Коментари Харесай

С The Weeknd е свършено - защо Абел Тесфайе ще убие сценичното си име

The Weeknd е един от най-известните изпълнители в музикалните ранглисти през последните 10 години, като напълно постоянно неговите песни се трансформират в шлагер.
 Heart On My Sleeve - песента на Дрейк и The Weeknd, основана с изкуствен интелект, за която всички приказват
Коя е песента, за която всички приказват

Това ли е бъдещето на музиката

Но Абел Тeсфайе, както е същинското му име, има проекти за бъдещето, които може и да не се харесат доста на почитателите му. В изявление за W Magazine изпълнителят споделя, че е все по-близо до това да убие театралното си име.

Но причина за суматоха няма - това не значи, че повече няма да чуваме нови части от него.  " Ще върша музика, може би като Абел, може би като The Weeknd. Но към момента желая да убия The Weeknd. И в последна сметка ще го направя. Определено се пробвам да смъква тази кожа и да се преродя. "

Изпълнителят даже загатва, че сега работи върху албум, който именно да се окаже лебедовата ария за The Weeknd. В изявлението изпълнителят приказва и за идния сериал на HBO " Идолът ".

В него той освен влиза в една от основните функции, само че и е измежду основателите му. The Weeknd играе Тедрос - шеф на нощен клуб и водач на фетиш. Самият той признава, че му е било мъчно да разграничи облика от този, с който го познаваме на музикалната сцена.

Толкова, че даже му се е наложило да анулира концерт в Лос Анджелис, тъй като е изгубил гласа си. " Това никога не се е случвало преди. Теорията ми е, че съм не запомнил да пея, тъй като играех Тедрос, воин, който не може да пее. "

The Weeknd добавя, че досега в никакъв случай не е пропущал концерт, даже когато е бил болен. Но в оня миг в мозъка му се е случвало нещо комплицирано и необичайно, което не е можел да разгадае. И тогава се е паникьосал. Нещо, което е необичайност за него.
 Кога да чакаме The Idol с Лили Роуз-Деп и The Weeknd
Кога Лили Роуз-Деп и The Weeknd се впускат в нещо горещо

Очаква ни нещо забавно

Изпълнителят приказва и за непланираните презаснемания на подиуми за " Идолът ". Той твърди, че е рискувал здравето си, с цел да се върне на снимачната площадка, само че не съжалява, тъй като по този начин е сигурен, че е направил всичко допустимо, с цел да се получи сериалът страховит.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР